Poštovani, zadovoljstvo nam je što ste zainteresirani za suradnju sa nama i što ste odvojili vrijeme da se upoznate sa nama i uslugama koje Vam nudimo.

Želja poslovne tražilice OpenBiz je da objedini informaciju o uslugama i proizvodima u Hrvatskoj na jednom mjestu, istovremeno ne ograničavajući se na šturu informaciju, nego da i ponudi mogućnost poslovnim subjektima da se što bolje predstave na Internetu.

Naša stranica je među 2% najposjećenijih web stranica prema statističkoj stranici www.alexa.com, kroz 8 godina postojanja bilježimo stalni trend rasta posječenosti, naši klijenti od trenutka aktivacije usluge brzo pronalaze na Internet tražilicama tipa Google, Yahoo, MSN, itd.

Naše usluge se kreću od osnovnih informacija, do izrada stranica i pomaganja postojećim stranicama da postignu što bolju vidljivost na Internet tražilicama tipa Google i sl.

U svrhu što boljeg predstavljanja Vaše firme na Internetu i istovremeno uravnoteženom odnosu uloženog/dobivenog osmislili smo 4 ponude.

1. Premium usluga je zamišljena za firme bez vlastite web stranice, istovremeno da bude pristupačna cijenom i da Vam ponudi punu prisutnost na Internetu. Usluga košta 57kn mjesečno, u sebi sadrži potpuno funkcionalnu web stranicu na kojoj se možete predstaviti i tekstualno i vizualno. Zbog cijene usluga nema vlastitu adresu nego se koristi naša www.openbiz.com.hr.

Usluga Premium je mjesečna usluga koja se produžuje automatski zbog načina funkcioniranja usluge, može se prekinuti u bilo kojem trenutku samo je potrebno poslati zahtjev za prekidom.

2. Domena je zamišljena za firme koje žele imati vlastitu adresu, .hr, .com.hr, .com... Usluga košta 839kn godišnje, usluga sadrži potpuno funkcionalnu web stranicu, sa četiri podstranice:
- multimedijalna stranica (slika, video i dokumenti)
- stranica miješanog sadržaja koja služi predstavljanju Vaše firme, Vaše tradicije, proizvode, usluge, viziju...
- informativna stranica
- interaktivna mapa.

Zbog načina na koji funkcionira ova usluga, dobivate našu posječenost (mi smo među 2% najposjećenijih stranica u Hrvatskoj po Alexi.com) te Vas na taj način brže izbacujemo na Google. Bitno je istaknuti da Vam mi održavamo i izmjenjujemo stranicu tijekom cijele godine, u uslugu su uračunata 3h mjesečno za izmjene stranice, tako da uvijek možete biti ažurni sa novim informacijama i ne morate razmišljati tko će Vam odraditi izmjene na stranici. Usluga se ne produžuje automatski.

3. Link usluga omogućuje pronalazak Vaše firme po ključnim riječima na našoj tražilici poslovnih subjekata, i u sklopu usluge je zasebna stranica sa direktnim Linkom na Vašu stranicu, na taj način povećavamo rejting Vaše stranice na Internet tražilicama tipa Google, MSN, Yahoo te povećavamo rejting Vaše web stranice. Cijena LINK usluge je 114kn godišnje, usluga se ne produžuje automatski.

4. Free usluga je osnovna usluga sa kojoj Vam omogućujemo da se predstavite u osnovnim crta i na taj način Vam pomognemo da se i Vi možete pronaći na Internetu.

Pokušali smo biti što kraći u opisivanju nas samih i usluga koje nudimo, kako Vas nebi zatrpali sa zidom teksta. Sve dodatne informacije i odgovore na Vaša pitanja možete dobiti od našeg predstavnika, samo nam ostavite kontakt podatke i naš predstavnik će Vas kontaktirat u najkraćem mogućem roku.


Želite postati dio OpenBiz obitelji?
Ostavite nam svoje podatke i javit ćemo Vam se.Vaša adresa elektroničke pošte ili broje telefona/mobitela:


 

Kratka poruka o razlogu kontaktiranja (te kad vam najbolje odgovara da se čujemo):