Liliam kozmetički salon nalazi se u Ulici Republike u samom centru Osijeka. Kozmetički salon ima dugogodišnju tradiciju. Osnovan je 1994. godine na lokaciji Gornjodravska obala da bi 2005. godine prešli u mnogo bolji prostor a time omogućili mnogo bolju ponudu.

U lijepom i ugodnom prostoru dočekat će vas ljubazno osoblje koje zna riješiti sve probleme vezane uz njegu lica i tijela. Stalno unapređujemo i razvijamo naše usluge, aparatura koja se primjenjuje na granici je medicinske usluge.

Za obavljanje ovakvim poslom potrebna je završena srednja škola smjer kozmetičar i još neka dodatna specijalizirana školovanja. Stalno dopunjavamo znanje kroz razne seminare, sajmove kozmetike i stručnim ispitima. Prilikom obavljanja naših usluga koristimo Dalton, Selvert i Dermalogica proizvode koji daju vrhunske rezultate.

AKCIJA 02.03-31.3 2015.

Masaža leđa 60kn.

Masaža cijelog tijela 120kn.

AKCIJA 23.03-03.04 2015.

Mali tretman lica 120kn.

Njega lica 150kn.

Depilacija nogu 80kn.

Depilacija potkoljenice 40kn.

UREĐAJ BODY MODEL, TECHNOLOGIA Zero Fat 635.

Ovo je LED TEHNOLOGIJA 635 nanometara tretman se temelji na radu lasera. LED diode imaju vrlo važnu ulogu pri oblikovanju tijela. Osmišljen je program koji ako ga provodiš daje sigurne rezultate.

Ova je tehnologija opremljena LED laser diodama kako bi dale rezultat, uz pravilnu ishranu bez drastične dijete jer se radi o oblikovanju a ne mršavljenju , znatnom gubitku kilograma. Radi se o lokaliziranom oblikovanju tijela a uz to nije potrebna naglašeno kontrolirana već je dovoljna pravilna prehrana uz veću konzumaciju tekućine.

Većina elektroda raspoređuje se na dio tijela koji primarno tretiramo dok se preostale raspoređuju na dio tijela sekundarnih problema.

Nakon dva tjedna pomoću ultrazvuka praktično se vide rezultati – smanjenje lokaliziranih masnih stanica, poslije treba samo održavati s jednim tretmanom mjesečno. Bezbolan i relativno lak način do željenih rezultata.

Masaža sa šećernim gelom - uspješno mršavljenje i rješavanje celulita.

Pandhy's anticelulitna masaža sa šećernim gelom s dodatkom 2%kofeina izravno djeluje na masne stanice. Posebni pokreti masaže i šećerni gel dovodi do brže razgradnje masnih stanica i pomaže izbacivanju štetnih tvari iz organizma.

Fotorejuvenacija kože - učinci vidljivi - tretman bezbolan.

Stimulativno djelovanje lasera na potkožno tkivo - pomlađivanje kože, uklanja akne, sitne bore i staračke pjege.

Rezultati - svjetliji ten, glatka i zategnuta koža bez sitnih bora.

Potrebno nekoliko puta ponoviti tretman u ovisnosti od stanja Vaše kože.

Dobre rezultate daje i kod kuperoze - umanjuje crvenilo na licu.

KOZMETIČKI SALON LILIAM NUDI USLUGE:

Kisik tretmani.

Dermatologica i biodroga tretmani.

Diodni laser - radi liječnik.

Kompletna njega lica i tijela.

Lasersko uklanjanje dlačica.

Tretman akni laserom.

Tretmani hiperpigmentacije.

Fotopomlađivanje - IPL + kombinacija s radiofrekvencijom.

Mikrodermoabrazija - obavlja se kristalima kamena korunda( bez prisutnosti aluminija).

Lifting tretmani-Regen, Laser, B.T.C, BDR.

Masaža - aromaterapija, Thai akupresura i Shiatzu.

Relax čokolada.

Hot stone.

Celulit - endermologija + radiofrekvencija + ultrazvučna kavitacija.

Oxifat.

REGEN TRI POLAR - profesionalni aparat za redukciju celulita i masnih naslaga te zatezanje kože-zagrijava potkožno tkivo te olakšava otpuštanje masti iz masnih stanica.

TRETMAN LICA SA MATIČNIM STANICAMA - matične stanice igraju glavnu ulogu u održavanju mladenačkog izgleda kože zbog svoje intenzivne regeneracijske moći. Tretman je namijenjen usporavanju starenja lica.

APPLISONIX UREĐAJ- ultrazvučni uređaj za trajno uklanjanje dlačica bez obzira na boju dlačica.

BDR APARAT, mezo terapija - izuzetno visoka efikasnost i odmah vidljivi rezultati na koži lica. Pogodno za kožu svake dobi. Posebno razrađeni tretmani za muškarce.

Našim kvalitetnim djelovanjem upoznati su brojni klijenti koji nas preporučuju svojim prijateljima i mi smo im na tome zahvalni.

Nazovite i rezervirajte vrijeme za Vas.

Pogledajte nešto o nama u priloženom videu.

OpenBiz » Republika Hrvatska » LILIAM » Predstavljanje