Svoje poslovanje započeli smo na Ravnicama 1995. g. gdje se i danas nalazimo. Obiteljski je posao koji smo kroz godine rada proširili na još dvije lokacije u Zagrebu i postali cijenjeno ime među hrvatskim optikama po kvaliteti ponude.

U suradnji s hrvatskim i inozemnim partnerima nastojimo pratiti najnovije trendove u području očne optike. U našim trgovinama možete kupiti proizvode japanskog proizvođača leća Hoya i Essilor.

Naše prodajne centre opremili smo kvalitetnom opremom za kontrolu vida, imamo kvalitetnu ponudu leća, široki izbor dioptrijskih okvira i ostalih potrepština. Kvalitetno i stručno osoblje ponuditi će najbolje rješenje za Vas po pitanju upotrebe naočala ili leća, savjetovati kako da vam nošenje naočala bude što sigurnije. U ponudi imamo naočale za žene, muškarce i djecu. Velika pažnja posvećuje se prilikom izrade naočala za djecu sa ciljem da budu što sigurnija za korištenje.

Ponuda Optike Omrčen

Izrada naočala po receptu zdravstvenog osiguranja.

Dioptrijski okviri.

Sunčane naočale.

Sunčane dioptrijske naočale.

Kontaktne leće.

Progresivne naočale.

Dioptrijska stakla.

Popravak okvira.

Velika pažnja poklanja se prilikom odabira dioptrijskih okvira jer svakoj osobi trebaju okviri koji odgovaraju njegovom obliku lica ili njegovoj osobnost. Iz tih razloga ponudili smo široku paletu najrazličitijih oblika, proizvođača i cijene naočala tako da svatko može pronaći naočale koje njemu odgovaraju.

Prodajni centari:

Ravnice Radauševa 3 - telefon 012945887

Dubrava Koledinečka 3 - telefon 016624444

Trnava Trnava 65 - telefon 012945887

Obratite pažnju na simptome koji upozoravaju na potrebu stručnog pregleda oftamologa, čuvajte svoj vid i oči.

Nudimo brzu, kvalitetnu i povoljnu uslugu obratite nam se s punim povjerenjem.